Vi skal spise mere fisk. Det gælder for de fleste danskere, for vi er ikke mange, der når op på de mængder, som kostrådene fra myndighederne anbefaler. Selv om eksempelvis også børn og unge spiser fisk, så er det for lidt i forhold til anbefalingerne, så der er et stykke vej at gå, før målsætningerne er realiserede.

Fang selv – eller køb måltidskasser

Der er flere metoder, som du kan bruge, hvis du vil nå op på de anbefalede mængder fisk i din kost. Helt basalt kan du købe en fiskestang og anskaffe et fisketegn, og så stille dig ud til kyst eller åbred og håbe på bid. Det kan være en langsommelig affære og er en teknik uden sikkerhed for aftensmad dén dag.

I stedet vil vi anbefale, at du ser dig omkring efter lækre måltidskasser med fisk, så du kan få leveret dine fisk og andre råvarer til måltiderne lige til døren.

Måltidskasser er blevet et hit

Måltidskasser fra firmaet RetNemt er blevet et hit blandt forbrugerne, og med god grund. Man kan vælge måltidskasser med den indholdsprofil, som man ønsker – og for eksempel gå efter måltider med fisk, så man nemt kommer op på de anbefalede mængder i ugens løb.

Vælger man at købe måltidskasser, bestiller man typisk for en periode ad gangen, så alle de nødvendige råvarer bliver så leveret hjem til ens adresse, så man hurtigt kan komme i gang med hverdagens måltider. Det bliver ikke nemmere, hvis man vil have god mad i hverdagen, og man kan få de retter, som passer til hele familiens smag.

You might also enjoy: