Der er mange dejlige ting forbundet med at tage på fisketur. Roen, stilheden, naturen, vandet, og måske også det sociale samvær med familien eller de fiskeglade venner.

I Danmark er der heldigvis mange steder, hvor man som lystfisker kan få sin lyst styret. Og som de fleste lystfiskere ved, så er det vigtigt at have en lækker madpakke med sig på sin fisketur , så den gode stemning kan sikres.

En god madpakke

Det er vigtigt at vælge noget godt og nærende mad, som kan holde en mæt og energisk hele dagen. Det er en god idé at tage noget mad med sig som dels er let at forberede, og som samtidig er let at transportere. Det kunne for eksempel være knækbrød. Det fungerer fremragende som et hurtigt velsmagende måltid ved åen, søbredden eller havnekajen.

For inspiration kan du tjekke den kendte knækbrødsproducent WASA, der har knækbrød i alverdens forskellige varianter og smagstyper. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du vil lægge på knækbrødet.

Lystfiskeri som terapi

Lystfiskeri er en af de mest populære fritidsaktiviteter i Danmark, og det skyldes også, at det er en af de mest afslappende fritidsaktiviteter. Det kræver nemlig at man er stille, fokuseret og tålmodig.

At være lystfisker i Danmark byder på mange forskellige oplevelser. Vores lille land har et rigt udbud af fisk, herunder laks, gedde, ål og aborre. Alle sammen arter som er tilgængelige på forskellige tidspunkter året rundt.

Lystfiskeri handler dog ikke kun om at fange fisk. Det er en af de mest afslappende og terapeutiske aktiviteter, man kan engagere sig i. Det kan bruges til at afværge stress og depression, og det giver en følelse af fred og ro. Det er en fantastisk måde at slippe af på, og man kan let slippe af med dagligdagens bekymringer, samt få tid til refleksion.

Fisk i verden

You might also enjoy: