Er du lystfisker i lidt mere end amatørklassen? Så vil det måske være en idé at gøre din hobby til en levevej, for der er masser af mennesker i Danmark, der har fiskeri som hobby. Og der er masser af muligheder for at fiske i Danmark, hvad enten man foretrækker at fiske fra kysten, ved sø eller å eller måske i en af de mange put-and-take søer, der findes spredt over det ganske land.

En bil er nødvendig

Vil du tilbyde lystfiskere at guide dem på ture og tilbyde faciliteter, så de kan nyde en hel dag i det fri, vil det være en god idé med en varebil, som worksystem indretter til formålet, helt som du ønsker. Virksomheden worksystem er ekspert i at indrette biler til alle mulige professionelle formål og vil også kunne indrette din varebil, så du kan tilbyde dine kunder de bedste faciliteter.

Der er ingen tvivl om, at der kan være et marked for denne type guidede fisketure. Ideen har gennem mange år vist sine bæredygtighed på anden vis: Lystfiskere køber ture til søs med en fiskekutter eller andet fartøj, og på tilsvarende vis kan du tilbyde dem at guide dem rundt og bruge din specialindrettede bil som ramme for en dag i det fri.

You might also enjoy: