Lystfiskeri er en herlig hobby, som deles af mange. Og der er kommet flere lystfiskere de sidste par år, hvor vi ikke har kunnet rejse så meget til udlandet, som vi plejer, men har skullet finde ferieglæderne frem inden for landets grænser. Og her er lystfiskeriet blandt vinderne.

Nu skulle man jo ikke tro, at det at smide en snøre i vandet kræver de store anstrengelser, men det er bestemt ikke nogen hindring at have nogle gode armkræfter og i det hele taget være i rimelig form, hvis du vil kunne holde til at dyrke lystfiskeri en hel dag eller måske endda en hel weekend. Med et effektivt træningsredskab som Kettlebell kan du blandt andet styrke dine armmuskler og få samlet kræfter til at kunne svinge fiskestangen i lang tid.

Vi har opdaget udendørslivet

Ikke blot lystfiskeri, men mange andre slags hobbies, som vi kan foretage os udendørs, har fået et helt nyt liv de seneste år. Vi køber outdoor-udstyr som aldrig før, og det er alle grene af outdoor, der nyder gavn af dette. Men lystfiskeriet har en stor fast kerne af udøvere, og den er som sagt også vokset.

Hvis du gør lidt for at komme i form, for eksempel med Kettlebells, så har du alle odds med dig for at få et bedre og længere liv. Undersøgelser viser blandt andet, at midaldrende mænd lever længere og får et sundere liv, hvis de dyrker motion. Og kombinerer du motionen med en udendørs hobby som lystfiskeri, får du endnu bedre odds med dig.

Alt viser, at det er bedre at forebygge end at helbrede, så vi kan kun opfordre dig til at komme i gang med at dyrke motion og så kombinere den med et skønt udeliv som eksempelvis lystfiskeri. Al erfaring viser også, at lystfiskere er mennesker, der værdsætter ro og fred, så også ud fra et mål om at forebygge moderne livsstilssygdomme som stress og belastning er det en god idé at kaste sig over denne herlige hobby. Husk at kombinere den med at komme i god form.

You might also enjoy: