Hvis du er vild med at tage ud i naturen og fiske, men samtidig har en brystoperation i vente, bør du være opmærksom på, hvad din krop vil kunne klare efter operationen. På den måde reducerer du risikoen for komplikationer og store smerter.

Inden operationen

Selvom en brystforstørrelsesoperation ikke er et kompliceret indgreb, er det et indgreb, der kræver fuld bedøvelse og korrekt pleje efterfølgende. Det er også vigtigt, at du får foretaget operationen hos en dygtig og kompetent kirurg, som i samarbejde med dig finder de rigtige implantater. Der er mange typer af implantater – både dråbeformet implantat, rundt implantat, ergonomisk implantat osv. – så undersøg dine muligheder nøje. På den måde skaber du de bedste betingelser for et godt resultat og hurtigst mulig heling.

Din krop har brug for tid til at hele

Dine bryster vil være meget ømme og hårde efter operationen, og det er også normalt at opleve stik og jag i brysterne. De første mange uger må du heller ikke bære mere end et par kilo, så du ikke risikerer, at såret springer op. Ydermere anbefales det, at man ikke dyrker sport før efter 6 uger, da armene skal holdes mest muligt i ro og ikke løftes over hovedet.

Fisketur efter din operation

Selvom du måske ikke kan vente med at komme ud at fiske efter at have fået dine nye implantater, er det bedst at vente til efter de første 6 uger efter operationen. Du vil ikke kunne kaste linen ud eller hive en fisk i land, hvis du skal holde armene i ro eller undgå at løfte dem over hovedet. Du bør også få foretaget et afsluttende tjek, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Tag de nødvendige forbehold og giv din krop den nødvendige tid til at hele, så du igen kan komme ud at fiske, uden at risikere komplikationer eller ødelægge dit resultat.

You might also enjoy: